Video Anak – Video Pendidikan Anak Anak

Video Anak – Video Pendidikan Anak Anak

Video Pendidikan Anak Anak

video pendidikan anakBingung cari video anak atau video pendidikan anak? Coba main-main ke toko buku besar dan melihat cd video anak atau video pendidikan anak-anak yang dijual disana. Lumayan bagus-bagus kok.

Tapi terus terang, kalau untuk balita, aku coba malah video-video anak bikinan bule yang lebih sering bikin anakku terpaku menatap layar tv.

Logikanya, kalo anak lebih tertarik, berarti misi pendidikan yang dibawa video tersebut lebih tertanam dong? Iya nggak?

Kalo ga percaya, coba ajak anaknya lihat video Baby Eistein Baby Mozart di bawah ini. Kalau mereka jadi seperti tersihir melihat video ini, Anda layak mencoba membeli seri video pendidikan anak dari Baby Einstein ini.

Beberapa video pendidikan anak keluaran Baby Einsteins, Teletubbies, Barney malah bikin anak-anakku anteng semua. Ketika si Sulung makin dewasa, dia baru bisa menikmat video-video pendidikan anak buatan kita. 

Tapi untuk usia balita, video pendidikan anak buatan luar negeri sepertinya belum ada pesaing buatan dalam negeri kita sendiri.

Tapi memang video anak buatan bule itu bikinnya bagus ya? Aku sendiri terkagum-kagum sama tehnik pembuatan, pencahayaan, sampai warna-warninya yang memang menarik sekali. Kita yg gede aja seneng, apalagi anak-anak ya?

Yang aku paling seneng ya Baby Einstein itu. Mereka punya banyak seri seperti pengenalan benda, warna, huruf, musik, dan belasan seri lainnya.

Wah, pokoknya kayak sulap deh kalo disetel di mobil biar anak pada anteng..  🙂

Interupsi: Untuk artikel lain seputar lagu anak-anak atau CD, DVD atau Video lagu anak-anak, silahkan klik artikel ; lagu anak-anak pilihan, kumpulan video lagu anak-anak populer, atau 10 video nasyid anak-anak.

Baby Einstein – Baby McDonald

Video Pendidikan Anak Anak di Amazon

Tertarik? Coba aja cari saja video pendidikan anak di Amazon seperti list dibawah ini..

Harganya lumayan, tapi worthed. Kebetulan gw juga beli, dan mulai dari si Sulung sampai yang Bungsu, semua kebagian menikmati video pendidikan anak ini. 

 

Book

Baby Einstein: 365 Days of Baby Einstein

Baby Einstein: 365 Days of Baby Einstein

Hyperion Books for Children. 2003

A colorfully illustrated concept book introduces toddlers to language, art, and poetry through a collection of adventures designed to stimulate the senses.

Baby Einstein My First Library

Baby Einstein My First Library

Publications International, Limited. 2013

Your child will love to learn with Baby Einstein! These 12 sturdy board books are perfect for little hands. Most books feature combination of illustrations and photography to reinforce the lessons with real-life examples. Books are housed in a carry case with convenient handle. Educational content includes counting, music, alphabet, colors, shapes, animals, and more. Share hours of entertainment and learning with your child!

Baby Einstein: What Floats

Baby Einstein: What Floats

Disney Press. 2003

What Floats? is a vinyl bath book that explores the concept of flotation using fun and whimsy. Simple verse and delightful illustrations of what objects float in the water introduce babies and toddlers to the world of science in a fun and accessible way.

Baby Einstein: Animal Homes

Baby Einstein: Animal Homes

Disney Press. 2006

This charming board bookintroduces young children to different types of animals and the places theylive in a fun and interactive way. The unique format, combining delightful illustrations with dramaticclose up photographs, is sure to engage youngsters as they explore eachanimal’s home.

My 1St Libraries Baby Enstein

My 1St Libraries Baby Enstein

12 sturdy board books feature shapes, colors, animals, music, and more!

Baby Einstein: Touch and Feel Baby Animals

Baby Einstein: Touch and Feel Baby Animals

Disney Press. 2008

Take your baby on asensory tour of the world of baby animals in this charming new board book. Babies will be introduced to the animals that are just like them—babies! Through stunning real-life photos that feature touch and feel panels. Babies will love to touch a puppy’s soft ears or the slippery skin of a dolphin. Baby Einstein Books is an imprint of developmentally appropriate, interactive books designed to introduce children ages 0-3 to classic poetry, art, and foreign languages in a fun...

Baby Einstein: Baby MacDonald on the Farm

Baby Einstein: Baby MacDonald on the Farm

Disney Press. 2004

Is there anything more memorable than the expression on a young child's face the first time he or she visits the farm? That sense of wonder and amazement is captured in Baby MacDonald on the Farm. Each page invites children to learn all about farm animals through engaging text, delightful illustrations, and real-life photos that are accompanied by unique touch-and-feel elements. Baby MacDonald on the Farm is a wonderful learning experience that is certain to engage young children for hours...

Baby Einstein: Great Minds Start Little

Baby Einstein: Great Minds Start Little

Disney Press. 2003

For years, the people at The Baby Einstein Company have worked hard to create award-winning books, videos, and flash cards that expose babies to the greatest forms of human expression-language, poetry, music, nature, and art-in a stimulating and engaging way. What propels these experts to work so hard? They're parents themselves. There are innumerable teachable moments around us at all times-an object as simple as a flower, a mitten, or a cardboard box can fill a tiny child with pleasure and...

2 Comments

  1. Bagus juga tuh VCDnya. kami juga punya film pendidikan anak khusus muslim, yang orang tuanya menginginkan anak-anaknya belajar tentang islam yang dikemas sesuai dengan umurnya. silahkan kunjungi situsnya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.