Video Pendidikan Anak Anak

video pendidikan anakBingung cari video anak atau video pendidikan anak? Coba main-main ke toko buku besar dan melihat cd video anak atau video pendidikan anak-anak yang dijual disana. Lumayan bagus-bagus kok.

Tapi terus terang, kalau untuk balita, aku coba malah video-video anak bikinan bule yang lebih sering bikin anakku terpaku menatap televisi.

Logikanya, kalo anak lebih tertarik, berarti misi pendidikan yang dibawa video tersebut lebih tertanam dong? Iya nggak?


Cari apa saja di AliExpress.Com

Pesan Hotel Online

 

Beberapa video pendidikan anak keluaran Baby Einsteins, Teletubbies, Barney malah bikin anak-anakku anteng semua. Ketika si Sulung makin dewasa, dia baru bisa menikmat video-video pendidikan anak buatan kita.

Interupsi: Untuk artikel lain seputar lagu anak-anak atau CD, DVD atau Video lagu anak-anak, silahkan klik artikel ; lagu anak-anak pilihan, kumpulan video lagu anak-anak populer, atau 10 video nasyid anak-anak.

Tapi memang video anak buatan bule itu bikinnya bagus ya? Aku sendiri terkagum-kagum sama tehnik pembuatan, pencahayaan, sampai warna-warninya yang memang menarik sekali. Kita yg gede aja seneng, apalagi anak-anak ya?

Yang aku paling seneng ya Baby Einstein itu. Mereka punya banyak seri seperti pengenalan benda, warna, huruf, musik, dan belasan seri lainnya. Wah, pokoknya kayak sulap deh kalo disetel di mobil biar anak pada anteng..  🙂

Baby Einstein - Baby McDonald

Baby Einstein - Baby Animals

Video Pendidikan Anak Anak di Amazon

Tertarik? Coba aja cari saja video pendidikan anak di Amazon seperti list dibawah ini..

Baby Einstein Dvd Collection Mom's #1 Choice Baby Einstein Dvd Collection Mom's #1 Choice
List Price: $97.89
Sale Price: $60.89
 

Description

This DVD set consists of : 1 - Baby Santa's Music Box 2 - Baby Beethoven Symphony of Fun 3 - Baby Bach Musical Adventure 4 - Baby Mozart Music Festival 5 - Language Nursery 6 - Baby Monet Discovering the Seasons 7 - Baby MacDonald A Day on the Farm 8 - Baby Galileo Discovering the Sky 9 - Baby Neptune Discovering Water 10 - Baby da Vinci from Head to Toe 11 - Baby Noah Animal Expedition 12 - Baby Newton Discovering Shapes 13 - Baby Shakespeare World of Poetry 14 - Baby Van Gogh World of Colors 15 - Neighborhood Animals 16 - Numbers Nursery 17 - World Animals 18 - Baby Wordsworth First Words Around the House 19 - Baby Einstein on the Go 20 - Baby Einstein Meet the Orchestra 21 - Baby Einstein Favorite Places 22 - Baby's First Moves 23 - Baby's First Signs 24 - Discovering Shapes 25 - Lullabye Time - DVD 26- Baby's First Sounds: Discoveries for Little Ears

Baby Einstein Baby Beethoven - Symphony of Fun Baby Einstein Baby Beethoven - Symphony of Fun
Sale Price: $1.99
 
Baby Einstein - Neighborhood Animals Baby Einstein - Neighborhood Animals
Sale Price: $29.53
 

Description

ASIN: B00006SFM2 DESCRIPTION: Baby's first introduction to familiar furry and feathered friends!-- Encourages babies' fascination with animals-- Exposes little ones to different kinds of animals fround close to homeAs babies continue to explore the world around them, they soon encounter many creatures, both large and small, that are extremely intriguing...

Baby Einstein - Baby MacDonald - A Day on the Farm Baby Einstein - Baby MacDonald - A Day on the Farm
Sale Price: $39.99
 

Description

The beauty of this entry in the Baby Einstein catalog is its integration of puppets, toys, and live farm footage to help babies and toddlers make the connection between their plastic play sets and stuffed animals with images of a real farm...

Baby Einstein - Baby Beethoven - Symphony of Fun Baby Einstein - Baby Beethoven - Symphony of Fun
List Price: $19.99
Sale Price: $16.95
 

Description

Classical music has been scientifically proven to encourage cognitive development in young children. Baby Beethoven, a 29-minute Baby Einstein production, presents excerpts from five of the composer's most famous symphonies, as well as incidental music, in a child-friendly, sensory-rich format...

Baby Einstein - Numbers Nursery Baby Einstein - Numbers Nursery
List Price: $19.99
Sale Price: $18.74
 

Description

ASIN: B0000BWVA3 DESCRIPTION: A playful and interactive introduction to numbers!-- Exposes little ones to the concept of counting-- Reinforces number recognition using simple patternsBetween 12 and 24 months, little ones become increasingly interested in more complex ideas and begin to explore numbers and counting...

Baby Einstein - Baby Van Gogh - World of Colors Baby Einstein - Baby Van Gogh - World of Colors
Sale Price: $23.98
 

Description

ASIN: B00005YUPQ DESCRIPTION: Discovering a rainbow of colors through art, music and poetry!-- Introduces babies to six basic colors-- Exposes little ones to famous Van Gogh masterpiecesFor a growing baby, the world is like one huge masterpiece just waiting to be discovered...

Baby Einstein: Baby Lullaby Baby Einstein: Baby Lullaby
Sale Price: $16.99
 

Description

Baby Lullaby takes your baby on a soothing journey with classical lullabies by Bach, Brahms, and Mozart. Enjoy relaxing ocean waves, sweet puppet shows, and tranquil images. From fun time to rest time, Baby Lullaby is the perfect way to spend special time with your baby.