_100songsBuat yang perlu video lagu lagu anak-anak populer, berikut ini adalah lagu anak-anak kompilasi dari koleksi children songs atau 100 songs for kids. Lumayan buat bikin anteng anak-anak. :)

Kalau mau didownload, silahkan baca artikel cara download videonya. Atau kalau Anda memiliki Real Player dan menggunakan Firefox dengan plugin All Video Downloader, Anda bisa langsung mendownloadnya dengan klik kanan.

Atau gunakan Firefox, Internet Download Manager (IDM) dan IDM plugin for Firefox seperti dijelaskan pada artikel disini..

lagu-anak-anak

Untuk artikel lain seputar lagu anak-anak atau CD, DVD atau Video lagu anak-anak, silahkan klik artikel ; lagu anak-anak pilihan, video pendidikan anak, atau 10 video nasyid anak-anak.

ABCDEFGHIJ

Twinkle Twinkle Little Star

Baa Baa Black Sheep

If You Happy

Itsy Bitsy Spider

Humpty Dumpty

Jack and Jill

Ding Dong Bell

Number

Sementara segini dulu ya, bo.. Kalo pada komentar en doyan, nanti gw tambah lagi deh video-videonya..

Children songs, kids songs, atau apa aja deh..

Buat yang mau beli, silahkan dipilih..

Dora Had A Little Lamb Dora Had A Little Lamb
Sale Price: $1.99
 
Tickety's Favorite Nursery Rhyme Tickety's Favorite Nursery Rhyme
Sale Price: $1.99
 
Sing-Along 1 Sing-Along 1
Sale Price: $1.99
 
Garfield And Friends Show #114 Garfield And Friends Show #114
Sale Price: $1.99
 
Nickelodeon Favorites: Once Upon A Rhyme Nickelodeon Favorites: Once Upon A Rhyme
Sale Price: $7.99
 
Super Simple Songs - Video Collection - Vol. 1 Super Simple Songs - Video Collection - Vol. 1
Sale Price: $14.99
 

Description

The first DVD from Super Simple Learning® features the Super Simple Songs YouTube favorites Twinkle Twinkle Little Star, BINGO, Row Row Row Your Boat, Five Little Monkeys, and Ten In The Bed, plus some of the earliest Super Simple Songs videos for Rain Rain Go Away, Skidamarink, The Eensey Weensey Spider, and more...

Jump Up and Rhyme with Mother Goose Club DVD Jump Up and Rhyme with Mother Goose Club DVD
List Price: $16.95
Sale Price: $14.00
 

Description

These videos get kids up and moving! This high-energy collection features 20 of Mother Goose Club's greatest song videos back-to-back. Kids will dance through "Dinosaur Stomp", hop along with "The Bunny Hop" and move to the rhythm of "Where Is Thumbkin?"and some never-before-seen videos! Jump Up and Rhyme with Mother Goose Club is perfect for classrooms, playrooms and car trips...

To Russia...With Lab Mice/Hickory Dickory Bonk To Russia...With Lab Mice/Hickory Dickory Bonk
Sale Price: $1.99